Glasmästare Täby

Din glasmästare i Täby

Glas

Glas är ett material som används inom ett enormt antal olika områden och det finns en stor mängd olika typer av glas som passar för olika ändamål. Från köket till fasaden – glas kan användas på otroligt många olika sätt eftersom det i flytande form kan formas så gott som hur som helst. Det gör att det egentligen bara är din fantasi som sätter gränserna för vad som kan göras.

Glas för alla utrymmen

I köket kan det vara praktiskt att använda sig av glas på ytor som exempelvis stänkskydd ovanför spisen eller diskbänken. Du slipper skarvar mellan kakelplattor som är svårstädade och får en yta som går väldigt lätt att torka av och hålla ren. Dessutom får du möjlighet att välja färger och ytbehandling, på samma sätt som med kakel eller mosaik. Glas går att få både transparent och i vilka färger som helst, frostat eller blankt, med struktur eller slätt. Om du väljer en transparent variant kan du dessutom ha en snygg tapet bakom. Glaset skyddar den utan problem.

Vi glasar in ditt uterum 

Många husägare tycker att det är trevligt med ett uterum, särskilt i Sverige där man gärna utnyttjar soltimmarna så långt det bara går under höst och vinter. Då kan ett välisolerat uterum vara en lösning som gör att man kan sitta ”ute” även om det är minusgrader. Krukväxter och plantor som kommer från varmare breddgrader brukar också uppskatta att kunna få lite mer ljus än vad de får ståendes på en fönsterbräda. Det går att få uterum i många olika utformningar och förstås anpassade till hur huset ser ut så att det passar in med arkitekturen och storleken.

Stor skillnad med nya fönster

Alldeles för många hus står fortfarande med gamla fönster som är dåligt isolerade och kanske inte optimalt underhållna. I det svenska klimatet gör det en stor skillnad vilken typ av fönster man har för uppvärmningskostnaderna.

De nya aluminium- och PVC-profiler som finns för fönsterkarmar idag är också väldigt lättskötta. De behöver varken slipas, kittas eller målas. Ordentlig rengöring räcker. De behöver heller inte se plastiga ut. De finns exempelvis med träådring och även spröjsade varianter för den som har ett äldre hus som man gärna behåller den gamla stilen i. Pengarna du investerar i att uppdatera fönstren kommer att betala sig i form av minskade uppvärmningskostnader och mindre underhåll.

Vänd dig till oss med ditt projekt

Om du vill ha hjälp med något av dessa uppdrag kan du vända dig till oss på Täby Glas. Vi är en glasmästerifirma som jobbar med Täby och dess närliggande områden. Vi hjälper dig med så gott som allt som har med glas att göra och även med alternativ i plast. Utöver installation av fönster, olika glasmoduler i hus och skapande av uterum kan vi även skapa skyltar, hyllor och möbler i dessa material. Vi byter också bilrutor på alla märken och kan laga stenskott och ordna med stöldskyddsmärkning. 

Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med. Det går att göra mer med glas än vad du tror! Vi är en mångsidig glasmästare i Täby. Vi har även avdelningar i Solna och i Sollentuna.

Välkommen till oss med ditt glasjobb!

Vi hjälper dig med allt från duschväggar till fönsterrenoveringar